Anticarcerari

Actualització sobre la situació d’Alfredo Cospito

El 12 de gener, dia 85 de la vaga de fam realitzada fins al final contra el 41 bis i la cadena perpètua incompressible, la radioantagonista Radio Onda d’Urto va emetre una tercera intervenció del metge de confiança que visita habitualment el nostre company anarquista Alfredo Cospito, empresonat. a la presó de Bancali de Sassari. Igual que amb les actualitzacions dels dies 71 (29 de desembre) i 78 (5 de gener) de la seva vaga de fam, us informem d’una transcripció de la intervenció i de la gravació de l’emissió:

Encara va perdre més pes, molt més que la setmana passada: va perdre 4,50 kg més, avui pesa 80 kg. Així que per la seva alçada, uns 1,93 cm, està uns 10 kg per sota del seu pes objectiu. La musculatura es fa progressivament més petita […]. Estava una mica enfadat perquè avui l’han visitat quatre parlamentaris del PD i ha repetit que la seva lluita no és només per ell, sinó per tots els que estan al 41 bis. Per tant, no representa el “bo” a salvar, sinó que és una lluita estesa a totes les persones que estan al 41 bis […]. [La seva salut] encara és força bona, el fet d’haver baixat de pes… i aquesta vegada està perdent pes de manera significativa, setmana a setmana, òbviament, havent consumit ja el que eren els seus dipòsits de greix, ara avança lentament cap al catabolisme muscular, així que òbviament, això portarà (perquè encara aguanta bé) – a una disminució important de la força […]. Al meu parer, sí, [és d’esperar un empitjorament de l’estat de salut], encara que sempre esmenta aquells companys kurds que també van passar un any sense menjar -és el que em diu- però prenent multivitamines, suplements, que ell no vol agafar de moment, perquè em diu que li fan gana, així que se sent molt malament quan té gana, mentre que sense prendre-les no té gana. Però sense aquests suplements, és clar, la situació es deteriora considerablement […]”.

Article original: https://luttercontrele41bis.noblogs.org/post/2023/01/13/point-sur-letat-de-sante-dalfredo-cospito-au-85e-jour-de-sa-greve-de-la-faim/

ℹ️ Subscriu-te al canal de Telegram per rebre les últimes notícies sobre la situació d’Alfredo:

https://t.me/NO41bis